Advent kártya
Raktáron 15 db

Unod már az unalmas és hagyományos adventi naptárakat? Szívesen kipróbálnál valami újat és izgalmasat az ünnepek előtt? Az Adventi Kártya a tökéletes választás számodra! Adventi naptár helyett adventi kártya: hangolódj az ünnepekre ezzel a kártyapaklival, melyben zeneajánlások és program ötletek segítenek elmerülni a karácsonyi érzésben.


Mit kínál neked az Adventi Kártya? 

  • Zene az ünnepekhez: Minden nap új zenei ajánlással vár, hogy igazi karácsonyi hangulatot teremts az otthonodban. A legkedvesebb karácsonyi dalok segítenek elmerülni az ünnepi varázslatban.
  • Programok az egész családnak: Az Adventi Kártya tartalmaz kreatív programokat és ötleteket, hogy minden nap valami különlegessel lepd meg magadat és családodat. Készülj az ünnepekre vidámsággal és izgalommal!
  • Ajándékötletek: Használd az Adventi Kártyát arra is, hogy megtaláld az ajándékötleteket szeretteidnek, és fedezz fel egyedi ajándékokat, amik garantáltan mosolyt csalnak az arcokra.

Hangolódj az ünnepekre: Az Adventi Kártya segít az ünnepi hangulat megteremtésében és a pillanatok megélésében. 
Nem kell várni december 1-ig, hogy belecsöppenj az ünnepek hangulatába. Az Adventi Kártyával napról napra izgalmasabbá és vidámabbá tehetjük a karácsonyi időszakot.

Hogyan használd? 

Húzd ki mindennap az aktuális lapot és építsd bele a napodba!

4 500 Ft
Összehasonlítás
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Kérdés a termékről