Csajos este kártya

A csajos esték lényege, hogy a barátaiddal szórakozz, mindannyian kikapcsolódjatok. Manapság nehéz mindent kézben tartani és az ilyen estéket sem egyszerű megszervezni, így itt egy kis segítség: a Csajos este kártya 10 lapja megannyi programötlettel és beszélgetés témával irányítja az estéteket.

Csajos esték: a barátnőkkel való összejövetelek, amiket sosem felejtesz el. A hétköznapok hajtásában az ilyen alkalmak felbecsülhetetlenek, és most van valami extra, ami még emlékezetesebbé teszi őket - a Csajos Este Kártya! Kapcsolódjatok lélekben, hallgassátok meg a másikat és nyíljatok meg egymásnak egy hosszú, erős kapcsolat kialakításához.

Mit találsz benne?
- 10 izgalmas lap: Minden lap más és más programötlettel és beszélgetés témával van tele, hogy az este mindig különleges legyen.
- Közös tervek: Tervezgessetek közösen jövőbeli utazásokat, programokat vagy egyszerűen csak azt, hogy mikor találkoztok legközelebb.
- Múltidézés: Gondoljatok vissza közös emlékeitekre és a régi történetekre.
- Szerelem és egyéb sorsok: Beszéljetek a szerelemről, randikról, és a legviccesebb párkapcsolati élményeitekről.
- Kreatív alkotás: Hozzátok elő a bennetek rejlő művészet és alkossatok valami szépet együtt.
- Beszélgessetek igazán: Az estéteket olyan irányba terelve, amit talán eddig még sosem volt alkalmatok megbeszélni.

Hogyan használjátok?
Vegyétek elő a paklit a találkozó során és válasszátok ki azt, amit meg szeretnétek beszélni vagy valósítani. Rábízhatjátok magatokat a véletlenre is, egy igazán spontán naphoz! Az egészben a legjobb, hogy szinte lehetetlen mindent egy este alatt kipipálni, így több alkalommal is elővehetitetek, hogy végigmenjetek minden ponton - de ha ugyanazt is választjátok, teljesen más élményt fog nyújtani az idő múlásával.

2 500 Ft
Comparison
To Favourites
Recommend
Print
Question about the product