Rendezvény

Szolgáltatáscsomagok

2023.07.06 06:45
Szolgáltatáscsomagok
Mivel szeretnéd különlegesebbé tenni a napjaidat? Úgy gondolom, hogy a rendezvények nem csak a dekorációból, zenéből vagy fotókból állnak: a legfontosabb komponensük maga az ember. Segítek rendszerezni, mit tudsz tőlem kérni.

Lánybúcsú csomag

Nem egy basic lánybúcsút szeretnétek, inkább egy igazán nőies, a kapcsolatotokat erősítő napot töltenétek el egymással? A csomag tartalma: 

  • Általatok választott workshop megszervezése: Közös festés, Fejkoszorú készítés, Mézeskalács díszítés, Sminkelés, stb.
  • Lufi dekor
  • A létszámnak megfelelő szatén scrunchie
  • Egy pakli Csajos kártya
  • Lánybúcsú dekor eszközök 
  • Polaroid kamera bérlés

Randevú csomag

Ha már kivégeztétek a Közös Bakancslistát, válassz az alábbi szolgáltatásaim közül!

Játékest a szabadban:

Budapesten laktok és ki szeretnétek mozdulni? Beszéljük meg mikor és hol, én pedig mindent előkészítek Nektek! A csomag tartalma: bérelhető páros társasjátékok, egy kis nasi, egy csokor virág, dekoráció. Ez egy minimalista romantikus élmény, Ti vagytok a lényeg. Amennyiben valami fancy-re vágytok, gyertek hozzánk piknikezni!

Randi boxok:

Különböző közös tevékenységek közül választhatsz, a csomagban pedig megtaláljátok az alapanyagokat és instrukciókat egyaránt. Hangolódjatok egymásra!

 

Közös jövő box: Készítsetek közösen vision boardot, írjatok levelet magatoknak és tűzzétek ki a célokat a jövőre nézve. Írjátok meg a bakancslistátokat majd vessétek bele magatokat a megvalósításba! A csomag mindent biztosít ehhez, nektek csak ötletelnetek kell!

 

Fessünk! box: Kaptok vásznat, festéket meg minden. Egy kis útmutatót is, amiből döntsétek el, hogyan szeretnétek festeni: kihívás, közös alkotás, téma által irányított programok közül választhattok.

 

Mit nézzünk? box: Különleges nasik és kozmetikumok által merüljetek el egy relaxálós estébe! 

 

Koktél box: Készítsetek el közösen 3 különleges italt a receptkártyák és alapanyagok segítségével. A boxok tartalma: koktél shaker, receptkártyák, alapanyagok

 

A boxok rendelésre készülnek, kérlek írj e-mailt!

 

Lánykérés, babaváró, születésnap csomagok

Minden esemény más. Tudom, hogy egy fontos mérföldkőnek mindig különlegesnek kell lennie! Éppen ezért, nincs erre receptem, hiszen Ti vagytok a fő alapanyag. Segítek megvalósítani álmaitok napját, innentől jó kezekben vagytok!

Az első lépés ehhez a személyes/online konzultáció. Megbeszéljük honnan jöttök, mi az elképzelés és átbeszéljük a keretet. Amit elintézek helyetted: Dekoráció megtervezése, Helyszínek felkeresése, Catering megszervezése. 

 

Vedd fel velem a kapcsolatot, megbeszéljük a részleteket!