Ajándékcsomag
Lepd meg szeretteidet egy édes kombóval: egy két személyes bento tortával, és egy kaspó virággal! Sőt, extra Önismereti kártyákat, Hálanaplót is választhatsz mellé, ha úgy érzed, szükségük van egy kis lelassulásra.

A rendelés menete:
1. Válaszd ki, milyen ízben kéred a tortát! A sütemény formája szív alakú.
2. Válassz a virág opciók közül!
3. A megrendelés legutolsó lépésekor meg tudod adni, milyen feliratot kérsz a tortára, valamint milyen színekben.

Figyelem! A képen szereplő virágokoktól a rendelésed a készlet függvényében színben eltérhet!
Az első képeken szereplő desszert egy bento brownie. Az utolsó képek bento tortát ábrázolnak. Torta és brownie egyaránt választható.

FONTOS INFORMÁCIÓK A DESSZERT RENDELÉSSEL KAPCSOLATBAN:
A megrendelés leadásakor kérlek válaszd ki, melyik napra szeretnéd a rendelésedet megkapni. A "szállítás és fizetés" kiválasztásakor lesz erre lehetőséged. Vissza fogom jelezni Neked az időpontot, és megbeszéljük a napszakot is a rendelés egyeztetésekor.
Budapesten belüli kiszállítás esetén kérlek mindig a PiciCake futárt válaszd, hogy a sütemény ne sérüljön a csomagkezelésnél. Jelenleg a desszert kiszállítását csak Budapesten belül vállaljuk. A GLS, Foxpost és Posta futárszolgálat a TiMEbox ajándéktárgyakra vonatkoznak, a desszerteket sajnos nem tudják garantáltan problémamentesen kiszállítani. Erre vagyunk mi.:)
A megrendelést személyesen is átveheted a XV. kerületben előzetes időpontegyeztetés után. Cím: 1156, Páskomliget utca 50.
A megrendelés leadását követően fel fogom venni Veled a kapcsolatot e-mailben, hogy átbeszéljük a részleteket. Szeretném, ha minden rendben lenne a rendeléseddel.:)

*A termékek laktózt, glutént, és tojást tartalmaznak. Nyomokban mogyorót tartalmaznak.
10 000 Ft
Comparison
To Favourites
Recommend
Print
Question about the product