Rólam

Rólam

Kovács Timi
2021.10.08 17:17
Rólam

Szia, Timi vagyok!

Egy nap belém nyilallt, hogy ha nem lassítok le, nem fogok tudni mire visszaemlékezni később, hiszen minden csak elmosódik mellettem, ahogy rohanok a nagyvilágban. Ekkor döntöttem úgy, hogy ideje meghallgatnom a lelkemet. Őszinte leszek, nem sikerült. Így jött az ötlet, hogy egy projektet csináljak a saját self-care listámból: megszületett a TiMEbox.

 

 

 

 

Szeretem magamat forgószélhez hasonlítani. Imádok újat tanulni, alkotni és pörögni. Sosem voltam az az egy helyben ülő típus, így hobbiból újabb képesítéseket szerzek, új nyelveket tanulok és a lehető legtöbb dolgot kipróbálom. Viszont mindemellett nagyon szeretek illatgyertyát gyújtani, Netflixen böngészni, és a barátaimmal jókat enni. 

Anyutól azt tanultam, hogy tegyünk minden napot különlegessé, így sosem lesz egyforma hetünk. 

Imádok másoknak ajándékot adni: minden születésnap, karácsony és évforduló Timi dobozokkal egészül ki, melyekbe egyesével válogatom össze a dolgokat. Sokáig ezt az extra figyelmet és törődést csak másoknak adtam meg, magamat pedig könnyen elfelejtettem. Igazából, még mindig tanulom, hogyan okozhatok örömet magamnak nap mint nap. Számomra ezért is ilyen fontos és különleges a TiMEbox.