Ajándék Timebox
Raktáron 19 db

Amikor egy ajándékcsomagot összeállítok, számomra az a legfontosabb, hogy minél változatosabb és egyedibb legyen. Azért hoztam létre a (TiME)boxokat, hogy valóban különleges ajándékcsomagok szülessenek, amelyek azt üzenik: "Ezt én most megérdemlem. Nekem is jár a jóból!"

A (TiME)boxok nem csak egyszerű ajándékcsomagok - egy élmény, egy üzenet, amit magadnak vagy szeretteidnek küldhetsz. Minden egyes doboz gondosan összeállított, hogy az ajándékozott valóban különlegesnek és láthatónak érezze magát. Az ajándékozás pillanata legyen felejthetetlen, és az üzenet világos. Születésnap, évforduló, karácsony vagy csak egy kis meglepetés az életedben - mindig megtalálod a megfelelő (TiME)boxot, hogy kifejezd a gondoskodásodat.

Neked és szeretteidnek is jár a jóból, és a (TiME)boxok segítségével ezt az üzenetet minden alkalommal átadhatod. Válaszd az Ajándék (TiME)boxot, és hozz létre felejthetetlen pillanatokat, amelyek emlékezetesek maradnak!

 

Mit találsz ebben a boxban? 

Az Önbizalom kártya segít növelni az önbizalmat és az önmagunk elfogadását kis feladatok segítségével. A TiMEbox bakancslista pároknak egy izgalmas és romantikus lehetőségeket kínáló csomag, amely segít együtt felfedezni és megtervezni különleges pillanatokat. A TiMEbox Tervező egy hatékony eszköz a céljaid és terveid rendezésére, segítve a hatékony időmenedzsmentet. Az Énidő kártya segít kikapcsolódni, magadra fordított időre ösztönöz és segít megtalálni minden napban a különleges perceket. A szatén scrunchie pedig egy stílusos kiegészítő, amely emlékeztet rád, hogy érdemes gondoskodni önmagadról és jól érezni magadat. A TiMEbox bakancslista pedig saját céljaidat helyezi előtérbe, tekintettel a jövőre, és az elért sikerekre. 

7 990 Ft
Összehasonlítás
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Kérdés a termékről