Brownie egyedi felirattal

Üzenj szeretteidnek!

Tedd különlegessé a napot egy egyedi feliratú brownie-val! Add meg saját üzenetedet, és válassz a selymes browniehoz egyedi szószokat.

A sütemény alapját egy sűrű, ragacsos, igazi brownie alkotja, ami a legfanatikusabb csokoládéimádók számára készült. A kakaó gazdag íze és a selymes textúra együttesen alkotják a tökéletes brownie-t. A tészta tetején pedig egy tökéletes, vékony ropogós réteg, melyet belga csokoládéval vonunk be. 

 

Választható Felirat - Az édesség és egyediség találkozása

Beszéljen helyetted a brownie! Adj meg egy egyedi üzenetet vagy válassz a megadott feliratok közül a brownie tetejére. Legyen szó egy születésnapi köszöntésről, egy üzenetről a szerettednek, vagy egy saját, kitalált humoros üzenetről, személyre szabhatod az élményt. Az Egyedi Feliratú Brownie ideális választás bármilyen ünnepi alkalomra, vagy egyszerűen csak az édes pillanatok megkoronázására. 

A brownie-t mellé választható, két ínycsiklandó szósz. Válaszd ki a kedvencedet: melyik az, a csokoládé, karamell vagy málna?

FONTOS: Írd le a szövegedet a megjegyzésbe! (A megjegyzést a megrendelés legutolsó lépésénél találod)

 

Méretek

  • Nagy brownie: 20x20, 1kg - Maximum 4 sor szövegre van lehetőség, soronként 10 betűvel. 
  • Kis brownie: 15x15, 650g - Maximum 3 sor szövegre van lehetőség, soronként 8 betűvel. 

Minőségi alapanyagok, különleges íz*

A brownie-t csak a legfinomabb alapanyagokból készítjük, beleértve a minőségi vajat, friss tojásokat és kiváló minőségű belga csokoládét.

A browniek nem csak finomak, hanem mindegyiket finom Belga csokoládéval vonjuk be, és az egyedi kézzel készített díszítés teszi igazán különlegessé.

Választható ízek:

  • Brownie - Utánozhatatlan kakaós, mély csokoládéíz. Ahogy a Nagy Könyvben meg van írva.
  • Blondie - Fehércsokoládé alapú, vaníliás ízjegyekkel tűzdelt lágy brownie. 
  • Karamellás - Édes és gazdag, a csokoládé és a karamell finoman egymásba olvadnak. Választható brownie és blondie alappal is.
  • Málnás - Ez a málnás brownie egy fantasztikus kombinációja a krémes csokoládé és a friss málna ízeinek, egyszerűen mennyei. Választható brownie és blondie alappal is.
5 000 Ft
Összehasonlítás
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Kérdés a termékről