Énidő kártya
Raktáron 30 db

Mindenkinek szüksége van egy kis egyedül töltött időre, mikor csak és kizárólag magára figyel. Igen, Neked is! A legnagyobb ajándék: idő magadra. Ezt a kártyát azért alkottam meg, hogy legyen legalább 30 napod, mikor igazán befelé figyelsz...Persze nem árt, ha utána is sikerül a mindennapokba csempészni egy kis öngondoskodást.

Az Énidő kártya minden lapja egy-egy self-care programra ösztönöz, a csodás illusztrációk pedig már önmagukban jól esnek a léleknek.

Az önmagadhoz vezető kapcsolat hídja
Az Énidő kártya egy olyan eszköz, amely nemcsak arra ösztönöz, hogy időt szánj magadra, hanem segít felismerni, mire is van szükséged valójában. Ez az eszköz egy pillanatra megállít, hogy meghallgasd önmagad, észrevedd a gondolataidat és érzéseidet, és megtapasztald, mit szeretnél.
Az Énidő Kártya segít elcsendesedni és megnyugodni, ami lehetővé teszi, hogy megfigyeld a gondolataidat és az érzéseidet: hogy ráébredj, mi foglalkoztat éppen most, és mit szeretnél megváltoztatni az életedben. Az önmagadhoz való őszinte kapcsolat az önbizalom és a boldogság kulcsa. Lehet, hogy egy kis csendre, egy kreatív projektre vagy egy pihenőre van szükséged - a kártya arra emlékeztet, hogy gondoskodj magadról és ismerd meg saját igényeidet.
Az Énidő Kártya nem csak egy játék vagy rutin; ez egy lehetőség arra, hogy mély kapcsolatot építs önmagaddal. Azáltal, hogy elcsendesedsz, meghallgatod a belső hangodat, és megélheted az igazi szükségleteidet, ezzel pedig fokozatosan fejlődik az önbizalmad és a tudatosságod.

Az Énidő Kártya arra emlékeztet, hogy a saját jóléted is fontos, és megérdemelsz egy kis időt és figyelmet minden nap. Ne feledkezz meg magadról, hiszen ha jól vagy, jobban tudsz gondoskodni másokról is. Szánj pár percet az életedből az életedre, és nézd meg, milyen csodákat hozhat az életedbe az egyszerű, de hatékony gyakorlat!

-30%
3 500 Ft
5 000 Ft Az áthúzott ár az árcsökkentés alkalmazását megelőző 30 nap legalacsonyabb eladási ára.
Kezdete: 2024.06.13   A készlet erejéig!
Összehasonlítás
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Kérdés a termékről