Jegyzettömb
Raktáron 131 db

Nem figyelünk eleget saját gondolatainkra, aminek ideje véget vetni! A "gondolataim" jegyzettömb minden nap emlékeztet arra, hogy befelé is kell figyelni, nem csak a külvilág harsogására. Mikor nincs elég időnk összeszedni gondolatainkat, a jegyzettömbre írhatjuk azt vázlatpontokként, vagy csak egy egyszerű mondatban is akár.

Az aktív jegyzetelés sokkal több, mint egy feladatlista összeállítása vagy fontos információk rögzítése. Tulajdonképpen egy eszköz arra, hogy magaddal kommunikálj, meghallgasd saját gondolataidat, és kedvesen bánj önmagaddal.

- A jegyzetelés lehetőséget ad arra, hogy rögzítsd a gondolataidat és érzéseidet. Azt, hogy mik foglalkoztatnak éppen most. Lehet, hogy valami izgalmas, motiváló ötleted van, vagy éppen egy problémával kell szembenézned. Jegyzeteléssel megteremtheted a tisztánlátást és jobban megértheted saját magadat.
Amikor...
- ...leírod a gondolataidat, egy belső párbeszédet folytatsz önmagaddal. Megkönnyíti, hogy szembesülj azzal, ami foglalkoztat, és megtaláld a megoldásokat. Egyfajta terápia is lehet, melyben felszabadító módon beszélgetsz saját magaddal.
- ...belekezdesz a jegyzetek készítésébe, adj hozzá pár kedves szót, bármilyen nehéz vagy összetett is legyen a témád. Ilyenkor létrehozhatsz egy meghitt pillanatot, amely során gyengéden és szeretetteljesen viszonyulsz saját magadhoz. Erősíti az önbizalmadat és a lelki egyensúlyodat.
- ... a jegyzetekbe örömteli vagy pozitív gondolatokat írsz, az megemelheti a hangulatodat. Megmutathatod magadnak, hogy mennyire erős vagy, és hogy mennyi pozitivitás van benned. A saját sikereid és boldogságod elismerése megerősíti az önbizalmadat és ösztönöz a következő lépésre.
A jegyzetelés tehát nemcsak egy feladat, hanem egy eszköz az önreflexióra és az önmagaddal való kapcsolat építésére. Segít megérteni önmagadat, fejleszteni az önbizalmadat, és megtapasztalni a saját irányításodat az életed felett. Szánj egy kis időt magadra a jegyzetekkel, és látni fogod, mennyi pozitív változást hoz az életedbe! 

Mindezen felül természetesen egyszerű jegyzetekkel is díszíthetjük a lapokat, így mindig hasznos a kezünk ügyében.


A tömb 50 lapból áll.

-42%
350 Ft
600 Ft Az áthúzott ár az árcsökkentés alkalmazását megelőző 30 nap legalacsonyabb eladási ára.
Kezdete: 2024.06.13   A készlet erejéig!
Összehasonlítás
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Kérdés a termékről