Önbizalom Timebox
Raktáron 4 db

Ha úgy érzed, hogy szükséged van egy kis önbizalomra, akkor jó helyen jársz, mert az Önbizalom Box segítségével elindulhatsz a tudatos önbizalom útján.

A box mindegyik elemét speciálisan azért válogattam ki, hogy segítsen megtalálni és erősíteni az önbizalmadat. Nézzük, mit találsz ebben a csodálatos csomagban:

  • 1. Önbizalom napló: Ez a napló segít neked a gondolataid és érzéseid rendezésében. Írd bele a gondolataidat és pár hét múlva olvasd vissza: látni fogod miben fejlődtél, mi változott és mi változatlan. Ez rengeteget segít a tudatosságban.
  • 2. Hálanapló: Az önbizalom egyik alapja a hála. Ebben a naplóban jegyezheted fel mindazt, amit hálás vagy az életedben, és ez segít fókuszálni azokra a pozitív dolgokra, amelyek segítenek az önbizalom építésében.
  • 3. Bakancslista: Nevezd meg a céljaidat, vágyaidat és nézd meg, ahogy szép sorjában megvalósítod őket. Fontos vizualizálni a célokat, hogy a szemed előtt lebegjen, és tegyél érte nap mint nap.
  • 4. Önbizalom kártya: Ezek a kártyalapok kis feladatokat tartalmaznak, amelyek segítenek az önbizalom növelésében és az önmagad elfogadásában. Minden kártya egy új lehetőséget nyújt, hogy tovább fejlődj és jobban megismerd mit szeretnél valójában.
  • 5. Szatén scrunchie: Egy stílusos kiegészítő, amely segít, hogy még magabiztosabban érezd magad. Viseld hajadban, és hagyd, hogy emlékeztesse magad arra, hogy értékes vagy.
  • 6. "Gondolataim" jegyzettömb: Ebben a jegyzettömbben rögzítheted a pozitív gondolataidat, céljaidat és terveidet az önbizalom építése érdekében.

Mindegyik termék a személyes fejlődésedet és önbizalmad építését szolgálja. Használd ki a lehetőséget, mert megérdemled az önbizalmat és a pozitív változást az életedben! Bízom benne, hogy ez a csomag segít neked ezen az úton.

6 590 Ft
Összehasonlítás
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Kérdés a termékről