Önbizalom kártya
Raktáron 48 db

Hogyan nézne ki az életünk, ha semmi sem tartana vissza bennünket?

Mind egészséges önbizalommal születtünk, azonban ahogy az idő telt, ez egyre csak elkopott. Amikor a világ szinte folyton csak azt harsogja, nem vagy elég, hiszen a legfontosabb dolog: a tökéletesség. Ezt egy idő után elhiszed: kritizálni kezded magad, tele vagy kétségekkel. Ez pedig nap mint nap mérgez belülről.

Az önbizalom titka
Egy új nap, egy új lehetőség, és mostantól egy új eszköz a zsebedben: az Önbizalom Kártya! Ezek a kártyalapok nemcsak arra ösztönöznek, hogy felfedezzük saját szépségünket, de segítenek abban is, hogy megtaláljuk azt az önbizalmat, amivel leigázhatjuk a világot. Naponta, vagy akár sorban egymás után húzva, ezek a kártyák kisebb kihívásokat rejtenek magukba. Ezek a kihívások arra sarkallnak, hogy mélyebben belemerüljünk önmagunkba, és megtaláljuk azokat a tulajdonságokat, amelyek különlegessé tesznek minket. Mi vagyunk az irányítói a saját életünknek, és ezek a kártyák segítenek abban, hogy mindennap emlékeztesd rá magadat.
Ne habozz használni az Önbizalom Kártyákat naponta, és nézd, hogyan nő önbizalmad és önmagadba vetett hited. Csak rajtad múlik, hogy mikor fogod megtapasztalni, hogyan változik meg az életed, amikor teljes mértékben elfogadod saját szépséged és önbizalmad erejét. Hajrá, fedezd fel magad újra, és légy a világ ura!


A 15 lapos Önbizalom kártya mindennap arra emlékeztet: eljött a Te időd. Találd meg az utat saját magadhoz, azzal, hogy kialakítasz a kártya segítségével egy olyan rutint, amely megtanít a pozitív gondolatok által szeretettel bánni magaddal.

3 000 Ft
Összehasonlítás
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Kérdés a termékről