Tervező
Raktáron 104 db

Fontos odafigyelni a napi rutinra, érdemes egyfajta menetrendet követni ahhoz, hogy kiegyensúlyozott életet éljünk. A napi tervező célja, hogy gyakorlatban is alkalmazni tudjuk mindezt, megtanuljunk priorizálni, valamint motiválni magunkat.

A rutin eredménye: Önbizalom, Hatékonyság és Boldogság
Nem lehet elégszer hangsúlyozni, milyen fontos az önismereti rutin kialakításában a napi tervek elkészítése és nap közben az eredmények felismerése. A megfelelő időbeosztás és a pozitív gondolatok is kulcsszerepet játszanak az önbizalom növelésében, a hatékonyság fokozásában, és a boldogság megteremtésében. Íme, néhány ok, amiért ezek létfontosságúak.

 • Napi tervezés: Útmutató a céljaidhoz
  A tervek a napot egy tiszta iránnyal és céllal navigálják. Amikor tudod, hogy mit szeretnél elérni, könnyebben tudsz fókuszálni, és hatékonyabban használhatod az idődet. A tervek segítenek megelőzni a felesleges stresszt és elvesztegetett időt, így nő az önbizalmad és a hatékonyságod.
 • Az eredmények felismerése: Önmotiváció és Elismerés 
  Az eredmények felismerése fontos része az önismereti rutinnak. Ha rendszeresen áttekinted a teljesítményedet, az arra ösztönöz, hogy még jobban dolgozz értük. Az eredmények méltányos elismerése pedig erősíti az önbizalmadat és hozzájárul a pozitív hozzáállás kialakításához.
 • Időbeosztás: Értékeld az időt, mint legnagyobb kincsed 
  Az idő mindenki számára ugyanannyi, de azok, akik hatékonyan osztják be, hatalmas előnyhöz jutnak. Helyezd teljesen új térbe magadat és lassú, de biztos lépésekben haladj, ne ugorj azonnal mindennek a végére!
 • Pozitív gondolatok és Önbizalom építés 
  Az önimereti rutin része legyen a pozitív gondolataid meghallgatása. Az önmagadba vetett hit hatalmas erejű lehet.


Egy jól kialakított önimereti rutin segít abban, hogy megteremtsd az önállóságodat, és megérezd a siker ízét. Az önbizalom, a hatékonyság és a boldogság kulcsa abban rejlik, hogy tisztán látjuk a céljainkat, elismerjük az eredményeinket, hatékonyan osztjuk be az időnket, és erősítjük a pozitív gondolatainkat. Az önimereti rutin napról napra építi az önbizalmad, és segít elérni az álmaidat!

Az 50 lapból álló napi tervező segít szokásokat alakítani a tudatosság jegyében, hogy egyszerűbbek legyenek a mindennapok.

-33%
1 000 Ft
1 500 Ft Az áthúzott ár az árcsökkentés alkalmazását megelőző 30 nap legalacsonyabb eladási ára.
Kezdete: 2024.06.13   A készlet erejéig!
Összehasonlítás
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Kérdés a termékről