Valentin Timebox

Ünnepeljétek a szerelmeteket egyedi és személyre szabott ajándékboxunkkal, a Valentin Box-al! Ez a box minden elemével azt üzeni, hogy fontosak vagytok egymás számára és értékelitek a közös időtöltést. Nemcsak szép ajándék, de egyúttal segítség is lehet a kapcsolatotok erősítésében és a romantika fokozásában.

Mi mindent tartalmaz az ajándékbox?

  • Napi tervező: Szervezzétek meg napotokat stílusosan és hatékonyan ezzel a gyönyörű napi tervezővel. Tervezzétek meg együtt a jövőtök legjobb pillanatait.
  • Hálanapló: Írjátok le a nap végén (vagy akkor, amikor csak szeretnétek), miért vagytok hálásak a partneretekért. Mutassátok meg egymásnak, hogy milyen örömöt hoz a másik az életetekbe!
  • Gondolatok jegyzetömb: Hagyjatok egymásnak megható, vicces vagy éppen romantikus üzeneteket ebben a kis jegyzetfüzetben. Mindig lesz egy szép gondolat a közelben.
  • Páros bakancslista: Álmodjatok nagyot együtt! Készítsetek egy közös bakancslistát, amely tele van közös tervekkel, álmokkal és kihívásokkal. Ezt a listát mindig frissítsétek, és ünnepeljétek meg, amikor elértek egy-egy célt!
  • Piros szatén scrunchie: Legyen ez az apró kiegészítő az esti randevúk és különleges alkalmak elengedhetetlen része.

Fejezzétek ki a szerelmeteket és közelítsetek egymáshoz a kreatív és személyes tartalmakkal! 

 

Minden Valentin box vásárlás mellé AJÁNDÉK beszélgetős kártyacsomag jár, amelyet párotokkal, barátaitokkal egyaránt tudtok játszani.

6 990 Ft
Összehasonlítás
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Kérdés a termékről