Rendezvény

A tökéletes rendezvény

Kovács Timi
2023.07.06 06:08
A tökéletes rendezvény

A TiMEbox elindításával tudtam, hogy a kártyákon és boxokon túl a különleges alkalmak irányába is el fogok indulni. A rendezvények világa már kiskoromban magával ragadott: Anya megmutatta, hogyan lehetnek különlegesek egyes napok és különböző tematikákkal, meglepetésekkel, illetve programokkal halmozott el bennünket gyerekként is. 

 

Egyetemen el is végeztem a rendezvényszervezői kart és azonnal munkának láttam: kezdetekben borkóstolókat és kisebb rendezvényeket vezényeltem le, majd 3 évvel ezelőtt az Effclusive Picnics csapatának állandó tagjává váltam. Az évek során több esküvő dekorálását, megszervezését és lebonyolítását hagytam már a hátam mögött, valamint amiért mindig ujjong a szívem: lánykérésekhez is volt bőven szerencsém. Közben projekt alapon kiállításszervezésben és céges rendezvényekben is megálltam a helyem, de a legtöbb tapasztalatot a lánybúcsúk és babavárók alkalmával szereztem.

Tudom, hogy rengetegen vagyunk a szakmában... 

Ugyan nem idegen számomra a nagy rendezvények világa sem, szeretném szűkíteni a kört: amennyiben olyan rendezvényre vágysz, ahol a meghittség, a lelki utazás, a romantika vagy az önbizalom és énidő kapnak nagyobb szerepet, jó helyen jársz!

Nézd meg a csomagjaimat és írj nekem e-mailt álmaid rendezvényéről!