Rendezvény

Esküvő

Kovács Timi
2023.07.06 08:17
Esküvő

Nagyon boldoggá tesz, ha megszervezhetem mások Nagy Napját. Effclusive Picnics Fruzsiban már korábban is megfogalmazódott az a gondolat, hogy szeretne esküvőkön dekorálni, bennem pedig az, hogy a szervezési munka felbecsülhetetlen érzés. Ekkor döntöttünk úgy, hogy ideje nagyot álmodni, aminek köszönhetően az utóbbi években már több esküvőn is dolgoztunk együtt. Belekóstoltunk az esküvők csodás világába, kialakult a munkamegosztás aszerint, melyikünk miben leli inkább örömét.

Fruzsi az Effclusive Picnics megalkotójaként tudta, hogy a piknik élmény által igazán különleges esküvői emlékek alakulnak ki: legyen szó kis létszámú, meghitt ünneplésről, vagy óriás lagziról! A piknik sarkok vagy piknik vacsora teljes dekorációját csupa szívből készíti el. Ráadásul az Effclusive Rental alapítójaként fantasztikus esküvői dekorelemekkel - mint a boldogságkapuk, óriás játékok, gyermeksarkok és sok más csodás kellék - igazán személyre szabott atmoszférát tud teremteni.
A dekoráció nagyon fontos része a Nagy Napnak, ám az esküvő megszervezése szintén rengeteg figyelmet igényel. Megtalálni a tökéletes esküvői helyszínt, a videós és fotós csapatot, kiválasztani az ételeket, zenét, ceremóniamestert, szertartásvezetőt, köszönőajándékokat (és még sorolhatnám) nem kis munka, de boldogan segítek ebben Nektek! A Nagy Nap lebonyolítása számomra a legkedvesebb mind közül, hiszen nincs szebb, mint mikor hosszú hónapok munkája a szemünk láttára kel életre, melyet a háttérből igazgatva felügyelhetek. Úgy gondoljuk, hogy az esküvő minden részlete Értetek van, Nektek szól, így mindent megteszünk azért, hogy tökéletes legyen.
Esküvőszervezés: A Nagy Nap előkészítése, a szolgáltatók megkeresése, a szervezési munkálatok teljes átvállalása.

Alapcsomag: Helyszín felkeresése és annak bejárása, szolgáltatókkal való kapcsolatfelvétel (catering, zene, videó, fotó, ceremóniamester), esküvői forgatókönyv megírása.

Mega csomag: Alapcsomag + teljes program megszervezése, személyes találkozó a szolgáltatókkal, a Nagy Nap lebonyolítása.

Kombinált csomag: A dekor és szervezés csodás fúziója Fruzsi és általam. A Nagy Nap dekorációja, megszervezése és lebonyolítása

Minden csomag része minimum egy személyes konzultáció, mely során megbeszéljük a részleteket.

Ár: A szervezés ára minden esetben egyedi, kérjetek ajánlatot a Nagy Napotokra még ma!

E-mail cím: timeboxforme@gmail.com